fbpx

Een fietstocht of wandeling door het mooiste gebied van Zeeland begint hier.

Omringd door water, duinen, bossen en natuur monumenten. Er is voor ieder iets. Naar de prachtige stranden na een korte wandeling door de duinen. Misschien liever door de duinen en langs de bunkers in de Zeepeduinen. Of toch even ontspannen door het grootste bos van Zeeland. Even uitwaaien of helemaal tot rust komen. Het kan allemaal.

WELKOM

HET MOOISTE STUKJE VAN ZEELAND, EVEN HELEMAAL TOT RUST KOMEN

Zeepeduinen

Natuurmonument

Op nog geen 2 minuten rijden vind u het unieke natuurmonument De Zeepeduinen. Mul zand, dennenbossen en duinmeertjes wisselen elkaar af in dit unieke stuk natuur. Het is een belangrijk broed gebied voor vele vogels en daarvoor ook beschermd gebied.

INFORMATIE

Gadra-Bos

Beschermd Bos

Op loopafstand vind u het Gadra-bos. Onderdeel van de Vroongronden is dit stukje unieke natuur bekend voor zijn vele eiken en unieke onaangetaste natuur

INFORMATIE

Verklikkerduinen

Strand

Dit prachtige en unieke gebied is een beschermd natuur monument. Het strand nabij is bekend als het Verklikkerstrand en ligt achter Nieuw-Haamstede. Een bijzonder strand met ondiepe zeebodem, zandbanken en natuurlijk duinen vormen één van de mooiste stranden van Nederland. Een kleine 300 meter van het strand is een zandplaat waar zeehonden rusten en voor hun jongen zorgen.

INFORMATIE

Boswachterij Westerschouwen

Grootste Bos Zeeland

Zandverstuivingen, valleien en duinweiden. Een prachtig stuk natuur dat u niet mag missen tijdens uw bezoek aan Zeeland

INFORMATIE