fbpx

Archive

Kerst bij Bistro Le Maire

25 okt

Nog even een lekker zonnetje en dan is de herfstvakantie alweer voorbij. Deze winter gaan wij voor het eerst open met een vernieuwde winterkaart.

LEES VERDER

Eind Zomerfeest

20 okt

Ook dit jaar organiseert Bistro Le Maire na een lange mooi zomer weer een eind feest.Met CJ Sunset en Andre Pronk word het gegarandeerd een gezellig avond voor jong en oud.Wij hopen u te mogen verwelkomen op 26 Oktober vanaf 21:00.Entree is gratis en alle leeftijden zijn welkom.

LEES VERDER

Feestdagen bij Bistro Le Maire

16 sep

Kerst woensdag 25 december en donderdag 26 decemberOud & Nieuw dinsdag 31 decemberOnbeperkt Gourmetten met vlees en vis, salades, friet, sauzen.Reserveer nu alvast uw tafel Beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar

LEES VERDER

Trotse Sponsor van FC de Westhoek

25 aug

Bistro Le Maire sponsort 2de en 3de elftal van FC de Westhoek vanaf 2019. Hiermee dragen wij een stukje bij aan ons dorp zijn gemeenschap.

LEES VERDER

Nieuw Terras

20 aug

Nieuw dit jaar is ons prachtige terras gelegen tegen het zwembad. Geniet van een maaltijd in de avond zon. Kom even tot rust op de loungebank met vrienden, familie en een drankje. Mogen we u binnenkort serveren op ons nieuwe terras?

LEES VERDER

Zeeuwse Bieren

9 aug

Wij hebben drie heerlijke bieren in het assortiment in het restaurant en bar vanaf vandaag. Kom jij ook één proberen?Echte zeeuws en dus ook lokaal gebrouwen bier. Proef de kust.

LEES VERDER