Fietsen in en rond Burgh-Haamstede

Bistro Le Maire is de ideale plek in Burgh Haamstede om even bij te komen tijdens uw fiets of wandeltocht.

Daarom hebben wij een partnerschap met Nederlands bekende fiets en wandel platform route.nl.

Met route.nl heeft u een fiets en wandelnetwerk tot u beschikking voor heel Nederland, maar u wilt natuurlijk maar al te graag de prachtige natuur van Schouwen betreden.

Uw fiets en/of wandelroute start dan per uitstek bij Bistro Le Maire.

Wij staan al vanaf 08.00* voor u klaar, met koffie, thee, en/of een broodje of croissantje, maar ook in de avond met een heerlijk a la carte diner van onze menukaart met veelal heerlijke lokale vlees en visgerechten.

Wij bevinden ons op een rustig gelegen plek tussen bos en duin, waarvandaan u binnen 10 minuten per fiets op het strand bent, of even heel anders in de Zeepeduinen, met prachtig natuurschoon, loslopend wild, afgewisseld met historische kenmerken uit de tweede wereldoorlog.

in diezelfde 10 minuten staat u in het dorp Haamstede of Burch waar verschillende historische gebouwen en leuke winkeltjes u zeker zullen doen afstappen.

* openingstijden van restaurant, cafetaria en bakkerij verschillen per seizoen, voorkom teleurstelling en bekijk de actuele openingstijden op de website

Wat kunt u bij ons verwachten:

  • Ruime parkeerplaats waar uw auto veilig geparkeerd staat.
  • Vele mogelijkheden om uw honger en dorst te stillen: A la carte restaurant, cafetaria en pizzeria voor de snelle hap, bakkerij met ontbijtservice, en gezellige bar.
  • Ruime speelgelegenheid voor de kinderen.
  • Professioneel personeel die u waar mogelijk suggesties kan geven bij u fiets en/of wandelroute.
  • Gratis WIFI.
  • Uw hond is ook welkom.
  • Fiets en wandelkaarten te koop.
  • Oplaadpunt voor uw elektrische fiets.

Route.nl App

Met de route.nl app op uw telefoon fiets u vele routes helemaal gratis begeleid van knooppunt naar knooppunt, en kunt u zelfs u eigen routes toevoegen.

Bij bistro Le Maire kunt u gratis gebruik maken van ons WIFI netwerk om deze app te downloaden en u route uit te stippelen. Beschikt u niet over internet dan hebben wij een assortiment aan wandel en fietskaarten om dit mooie eiland te verkennen.

Bent u na uw fietstocht weer bij ons aangekomen, dan kunt u nog even nagenieten op onze Noordelijk en Zuidelijk gelegen terrassen, want wat is er nu heerlijker dan even bij te komen in een heerlijk avond zonnetje waar Zeeland om bekend staat.


Reserveren/Contact

Voor informatie of reserveringen kunt u ons bellen of het contact formulier gebruiken.
Het makkelijkste is via ons online systeem te reserveren door hier te klikken.

Plaats: 4328GR Burgh-Haamstede

Straat: Maireweg 8

Telefoon:+31 (0)111 658 220

Email:[email protected]


Ontdek Schouwen begint bij Bistro Le Maire, en omdat wij net als u genieten van het leven en er graag op uittrekken in dit prachtige gebied, bieden wij u dit jaar een geweldige actie aan:

Combineer uw dagje weg of verblijf met een heerlijk diner bij Bistro Le Maire, reserveer een tafel met de ROUTE.NL ACTIE en ontvang een gratis fietsroute pocketgids. U kunt direct reserveren via deze website. Geef hierbij aan dat u van de route.nl actie gebruik maakt. Liever telefonisch of per email reserveren? mail naar: [email protected] of bel naar 0111-658220.