Trotse Sponsor van FC de Westhoek

Het Dagelijks Bestuur van FC De Westhoek in het samenwerkingsverband met sv Renesse en sv DFS senioren zijn blij met de nieuwe sponsoren. Zowel Grand hotel Ter Duin en Bistro Le Maire, beiden uit Burgh Haamstede, zijn de verbintenis aan gegaan voor een periode van drie jaar en deze zal in gaan vanaf 1 juli 2019. Het betreft de sponsoring van het gehele kleding pakket voor de 2de en 3de selectie. We gaan binnen de vereniging volop aan de slag om mooi kleding pakket samen te stellen waar de naam van de hoofdsponsoren mooi aanwezig zal zijn. 

Lutijn Groeneveldt nam de honeurs waar voor Bistro Le Maire. Een sfeervolle Bistro waar je heerlijk kunt dineren, een smakelijke kaart die past bij zomer of winter, uitgebreide speelgelegenheid voor de kinderen, assortiment wijnen en bieren. Ook een ideale start of stop voor een wandeling of fietstocht door de prachtige natuur die de Bistro omringt. 
FC De Westhoek combineert gezelligheid, sportiviteit en prestaties. Zowel binnen als buiten de lijnen. Zo’n tientallen sponsors hebben zich verbonden aan onze prachtige vereniging. We zijn daar als vereniging niet alleen blij mee, maar ook trots. Blij met de steun en gelukkig dat we nieuwe sponsoren mogen blijven verwelkomen, in allerlei gradaties. 


Dus Jelle en Lutijn ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan onze vereniging en het mede continueren van een stukje leefbaarheid van onze dorp gemeenschap.